Zoutarme Kaas voor zakelijke klanten

Published Dec 01, 20
6 min read

Boerenkaas voor zakelijke klanten

Gastronomisch lekker! Deze kaas is ingewassen met Champagne. De korst is kleverig glanzend met een uitgesproken smaak en geur. De bovenkant van de kaas is enigszins hol, aangezien de kaas niet wordt gekeerd tijdens de rijping. De smaak is intens en romig. De kaas heeft een grijzige korst met lichtgele, rossige vlekjes - Geitenkaas kopen.

De kaas heeft een zoete, grassige geur die terugkomt in de smaak - Taleggio online. Het is een gepasteuriseerde koemelk Abdijkaas van het type Port Salut, dat gerijpt is in een likeur van walnoten. De smaak is aangenaam en toegankelijk, de geur is fabelachtig en dat geeft deze kaas juist zo’n aantrekkingskracht. Gewicht: 200 gram Herkomst: Frankrijk Vet %: 75 Gewicht: 180 gram Herkomst: Frankrijk Vet %: 45 Gewicht: 1,7 kg Herkomst: Frankrijk Vet %: 45 Gewicht: 1,7 kg Herkomst: Frankrijk Vet %: 50 Melk: Soort: Artnr: Koe Gepasteuriseerd 1909 Melk: Soort: Artnr: Koe Gepasteuriseerd 2495 Melk: Soort: Artnr: Koe Gepasteuriseerd 3042 Melk: Soort: Artnr: Koe Gepasteuriseerd 7300 2 1 3 Chèvre d’Or Chèvre Minichevrot 4 Chèvre Chabichou 5 Motthais sur feuille au lait cru Roquefort Palais des Saveurs AOP 7 Fourme d’Ambert AOP 8 6 Festichèvre Bleu de Gex AOP Italië 6 pag.

De smaak is puur, licht gezouten met een lichte geur van geiten. Naarmate de kaas ouder wordt, ontwikkelt zich een fleur en een bruin-oranje korst. Authentieke geitenkaas van rauwe melk met kenmerkende smaak. Hoe ouder, hoe oranje-bruiner de korstkleur. Komen er wat stippen op dan is de kaas op zijn hoogtepunt qua rijping en smaak.

Handmatig geschepte wrongel. In drie weken rijpt deze kaas op een lage temperatuur. De smaak ontwikkelt zich daarmee tot de absolute top. De Motthais wordt gerijpt in een zeer vochtige kelders zonder ventilatie. De smaak is zacht, delicaat, en smelt letterlijk in je mond. Gemaakt van rauwe melk. Gewicht: 80 gram Vet %: 45 Melk: Geitenmelk Gewicht: 150 gram Vet %: 45 Melk: Geitenmelk Gewicht: 150 gram Vet %: 45 Melk: Geitenmelk Gewicht: 150 gram Vet %: 45 Melk: Geitenmelk Soort: Rauwe melk Artnr: 1273 Roquefort Palais des Saveurs AOP 61 Soort: Rauwe melk Artnr: 1320 Bleu de Gex AOP 71 Soort: Rauwe melk Artnr: 1748 Fourme d’Ambert AOP De geschiedenis van deze grote, Franse blauwaderkaas gaat terug tot ver voor de Middeleeuwen.

Schapenkaas online

Geitenkaas onlineBoerenkaas bestellen

In 1411 kregen de inwoners van Roquefort via een koninklijk besluit het alleenrecht om de kaas te laten rijpen in de plaatselijke grotten van Combalou. De Bleu de Gex is een Franse kaas, geproduceerd in de Haut-Jura. Volgens de overlevering was de Bleu de Gex rond 1350 de favoriete kaas van Charles Quint, de toenmalige heer van de regio (Raclette voor particulieren).

De grote diversiteit van de kruiden daar geeft de melk en dus ook de kaas een typisch eigen smaak. Een traditionele Franse blauw-aderkaas uit de Auvergne met een ruwe, grijsbruine korst. Het zuivel is ivoorwit met aders van groenblauwe schimmel. Gewicht: 1,3 kg Vet %: 52 Melk: Schapenmelk Gewicht: 6 kg Vet %: 50 Melk: Koemelk Gewicht: 2 kg Vet %: 50 Melk: Koemelk Soort: Rauwe melk Artnr: 1891 Soort: Rauwe melk Artnr: 2082 8 Soort: Rauwe melk Artnr: 1824 Festichèvre Verse Franse geitenkaas die is gegarneerd met stukjes abrikoos, rozijnen of veenbessen.

Verkrijgbaar per zes. Festichevre aux Raisins Festichevre aux Abricots Festichevre aux Airelles (veenbessen) Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 3021 Gewicht: 70 gram Vet %: 45 Melk: geitenmelk Artnr: 1106 Artnr: 1107 Artnr: 1108 Soort: Gepasteuriseerd 9 11 10 Saint Agur Trappe Echourgnac Noix Onetik Basquitou Brebis 13 13 Brebis d’Affinois 12 Onetik Ossau Iraty AOP 15 Brillat Savarin affiné Truffe 16 14 Crème Fraîche Bourg Fleuri Onetik Brique Brebis 9 13 Saint Agur 101 Onetik Basquitou Brebis 11 1 Trappe Echourgnac Noix Onetik Ossau Iraty AOP 12 Saint Agur is een milde bleu gemaakt in de Auvergne.

Raclette voor zakelijke klantenZwitserse Kaas voor zakelijke klanten

De kaas wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en is romig en zacht van textuur met een nootachtige smaak! Deze kleine Baskische kaas is een aanwinst. Al was het alleen al voor het etiket. Een handzaam formaat kaas voor op een kaasplateau en natuurlijk met een superieure smaak. Uit de Dordogne afkomstig en drie maanden gerijpt in een notenlikeur.

Geitenkaas voor zakelijke klanten

Gouda Kaas online kopenBoerenkaas voor zakelijke klanten


Men produceert jaarlijks 55. 000 kg van deze kaas waarvan er maar een klein percentage voor export is bestemd. Dus een exclusief kaasje met karakter (Pecorino voor particulieren). Een halfharde kaas afkomstig uit Frans Baskenland bij de rivier Ousse. De naam is afgeleid van de Pic du Midi d`Ossau en van de beukenbossen van de Iraty.

Gewicht: 2,3 kg Vet %: 60 Melk: Koemelk Gewicht: 550 gram Vet %: 50 Melk: Schapenmelk Gewicht: 300 gram Vet %: 50 Melk: Koemelk Gewicht: 5 kg Vet %: 50 Melk: Schapenmelk Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2794 Brebis d’Affinois 141 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2632 Onetik Brique Brebis 151 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2847 Brillat Savarin affiné Truffe 16 Soort: Rauwe melk Artnr: 3300 Crème Fraîche Bourg Fleuri Een uitsnijd schapenbrie van 100% schapenmelk uit Frankrijk. Zoutarme Kaas online kopen. Raclette online kopen.

Deze rechthoekige schapenkaas heeft 3 maanden gerijpt en is op ambachtelijk wijze gemaakt. De korst is op natuurlijke wijze ontstaan. De smaak is werkelijk uitmuntend. De kaas wordt gemaakt van koemelk, in het proces wordt aan de melk nog room toegevoegd, zodat een “triple crème” kaas ontstaat. De kaas heeft een heel hoog vetgehalte, de rijping van de kaas vindt plaats op vergelijkbare wijze als bij de Brie.

Met Bourgondische zwarte truffel een echte delicatesse. Crème Fraîche (Frans voor verse room) is aangezuurde room, met 35% melkvet of meer, gemaakt van koemelk (Taleggio kopen). Het is beter geschikt voor warme gerechten dan zure room (20% vet) omdat de kans op schiften veel kleiner is. De basis voor iedere saus of toetje.

Pecorino voor zakelijke klanten

of 1 ltr. verpakking. Gewicht: 1 kg Vet %: 50 Melk: Schapenmelk Gewicht: 2,5 kg Vet %: 50 Melk: Schapenmelk Gewicht: 500 gram Vet %: 70 Melk: Koemelk Gewicht: 20 cl. / 1 ltr. Vet %: 35 Melk: Koemelk Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2276 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 3303 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2031 Soort: Gepasteuriseerd Artnr: 2120 / 2118 3 Reblochon AOP 1 2 Raclette Livradois AOP Tomme de Savoie 4 7 Val de Loue Marc de Jura Epoisses Gaugry AOP Boite 5 Cendré de Vergy 8 Plaisir au Chablis 6 Epoisses Gaugry AOP Coup 1 5 14 Raclette Livradois 21 AOP Tomme de Savoie 31 Reblochon AOP 4 Val de Loue Marc de Jura Raclette is afgeleid van het woord “afschrappen” en dat is precies wat er bij de raclette gebeurt.

Een halfharde kaas gemaakt van koemelk uit de Savoie. Te herkennen aan zijn grijze korst en van binnen zeer lichtgeel. Heeft een zeer aparte geur waarin zelfs een vleugje ammoniak-aroma zit. Wordt, evenals de meeste Tommes, doorgaans gemaakt van magere melk. Tomme de Savoie is een magere kaas (een vetgehalte van tussen de 20% en 48%).

De Reblochon stamt uit de 13e eeuw. De naam is ontstaan omdat wanneer de weideeigenaar kwam, het vee niet volledig werd gemolken om minder melk af te staan - Grana Padano online. Even later werd het vee opnieuw gemolken (re-blocher) en van die melk werd de Reblochon gemaakt. Product van de kaasmakers van Perrin waar ook Edel de Cleron en Clarine gemaakt worden.

Navigation

Home

Latest Posts

Hakvoort Horeca Apparatuur

Published Mar 17, 21
0 min read

Lekkerste Gouds Kaaspakket Pittig bestellen

Published Dec 24, 20
6 min read

Typische Gouda Kaas Pittig

Published Dec 20, 20
6 min read